Sliping av gulv

Gulvsliping gir underlaget en skikkelig oppfriskning, og sørger for at gulvet ditt ser så godt som nytt ut.

Sliping av gulv: Lavt støy – perfekt resultat

Begynner gulvet å se slitt og slitent ut, eller har du fått noen flekker du ikke blir kvitt? Parkettproffen er her for å revitalisere gulvet ditt og bringe det tilbake til sin tidligere glans. Vi var de første i Norge til å tilby moderne, støvfri gulvsliping, og vi har perfeksjonert vår teknikk for å gi deg et resultat av høyeste kvalitet.

Gulvsliping gir underlaget en skikkelig oppfriskning, og sørger for at gulvet ditt ser så godt som nytt ut. Ved å slipe ned gulvet får du også tydeligere frem det vakre mønsteret i treverket!

Godt inneklima med støvfri gulvsliping

I Parkettproffen var vi først ute med å ta i bruk moderne utstyr for gjennomføring av støvfri sliping. Med støvsugeren koblet direkte til gulvslipemaskinen sørger vi for å fjerne mikrostøv samtidig som slipemaskinene arbeider. Om dette støvet ikke blir fanget opp, vil det kunne henge i luften i flere uker, noe som skaper et dårlig innemiljø.

Maskinene vi bruker tillater oss også å utføre sliping veldig nære veggen. Med det blir vi også raskere klare med kanting av gulvet. Kombinasjonen av godt utstyr og gode innøvde teknikker over tid, sparer oss dermed for både tid og krefter. Dette resulterer også i at du kan ta gulvet i bruk raskere!

Gulvet blir som nytt med riktig etterbehandling

Etter gulvslipingen er gjennomført kan du velge mellom ulike former for etterbehandling. Enten du ønsker oljing, lakkering eller innfarging kan vi i Parkettproffen hjelpe deg. For å sikre at du får resultatet du ønsker, kan vi også utføre tester med valgt etterbehandling. Dette sikrer at fargen ikke er langt lysere eller mørkere enn hva du ser for deg.

Alltid miljø i fokus

Både miljø og arbeidsforhold er svært viktig for oss her i Parkettproffen. Derfor benytter vi alltid miljøvennlige produkter med lavt VOC-innhold, og er nøye med å legge til rette for gode omstendigheter for arbeiderne, samt et godt inneklima når arbeidet er ferdig.

Trenger du hjelp med gulvsliping? Ikke nøl med å ta kontakt!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kontakt

Pris på forespørsel

Er du interessert? Ta kontakt med oss for pristilbud eller andre spørsmål.

Instagram

Sjekk oss ut på Instagram