Legging av gulv

Har du planer om å legge nytt gulv? Parkettproffen tilbyr profesjonell gulvlegging med fokus på kvalitet, holdbarhet og estetikk.

Proffesjonell gulvlegging

Har du planer om å legge nytt gulv? Parkettproffen tilbyr profesjonell gulvlegging med fokus på kvalitet, holdbarhet og estetikk.

Vi legger til rette for trivelige omgivelser med det riktige gulvet. Etter mange år i bransjen kan vi legge alt slags tregulv i mange forskjellige mønstre. Vi arbeider med både hel-lim og flytende parkett.

Gulvet ditt er i trygge hender

Ved legging av gulv er det viktig å ta hensyn til akklimatisering av materialet. Tregulv er ømfintlig, og holder det ikke riktig temperatur, risikerer du at det kan få skader under montering. Med over 30 års erfaring innen tregulv i nordisk klima, kan du stole på at vi vet hvordan treverket skal behandles for å sikre at gulvet ditt ser fantastisk ut.

Legging av mønstergulv

Når det kommer til gulvmønster er det mange løsninger å velge mellom. Vi er blant de beste i Norge på mønstergulv, og kan legge det meste som finnes der ute.

  • Fiskeben
  • Chevron
  • Versaille
  • Intarsia
  • 1-stavs gulv

Clip-Up System

I Parkettproffen er vi spesialister på Clip-up systemet fra Garbetto. Dette er et effektivt system som ikke krever noe som helst bruk av lim. Dette gjør det også mulig å ta gulvet i bruk umiddelbart etter installasjon. Systemet er spesielt godt egnet over datagulv og opphøyd gulv der en må kunne åpne gulv for å kunne sjekke kabler rør etc. I tillegg åpner det opp for enkel reparasjon dersom en eller flere planker skulle bli påført skader. Med høy akustisk komfort er Clip Up System® tilgjengelig i ulike størrelser, leggemønstre, treslag, overflatebehandlinger og kan skreddersys etter dine behov.

Ønsker du å få på plass et nytt tregulv? Enten du er bedrift eller privatperson, står vi klare til å hjelpe.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kontakt

Pris på forespørsel

Er du interessert? Ta kontakt med oss for pristilbud eller andre spørsmål.

Instagram

Sjekk oss ut på Instagram