Prosjektmarkedet

Spesielt i butikker, selskapslokaler, møterom og hoteller der estetikk og komfort er viktig, er treverk et flott valg.

Varmt og innbydende

Spesielt i butikker, selskapslokaler, møterom og hoteller der estetikk og komfort er viktig, er treverk et flott valg. Parkett gir et varmt og innbydende inntrykk samtidig som det også tåler moderat trafikk.

Minimalt med nedetid

Parkettproffen har hjulpet flere bedrifter å få på plass et lekkert tregulv i sine lokaler. Ved legging av gulv i næringsbygg forsøker vi alltid å finne frem til en løsning som tar hensyn til minimalt med nedetid av driften.

Over årene har vi utviklet og perfeksjonert våre metodikker for effektiv og nøyaktig gulvlegging. Vi er spesialister på å legge mønstergulv, og kan utføre legging av gulv med alt fra tre-stavs parkett til massivt tre. Vi er også eksperter på mønstergulv, og kan blant annet legge: 

  • Fiskeben
  • Chevron
  • Versaille
  • Intarsia

Over 30 års erfaring med nordiske forhold

Når du først skal investere i nytt gulv for bedriften, er det viktig å benytte seriøse aktører. Et dårlig lagt gulv vil fort bli kostbart. Med over 30 års erfaring innen tregulv i nordiske forhold, er Parkettproffen et godt valg om du ønsker gulvlegging av høyeste kvalitet.

Vil du høre mer om dine muligheter for parkett i næringslokaler? Ta kontakt med oss i Parkettproffen i dag, vi hjelper deg å finne det perfekte gulvet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

kontakt

Pris på forespørsel

Er du interessert? Ta kontakt med oss for pristilbud eller andre spørsmål.

Instagram

Sjekk oss ut på Instagram